23948sdkhjf

Fynsk entreprenør vinder forsinket plejecenter på Stevns

Tilladelse til at bryde budgettet betyder, at DAB nu kan udpege en vinder af totalentreprisen på det nye Plejecenter Solhaven i Store Heddinge

Efter et langt forløb er H. Skjøde Knudsen A/S udpeget til at opføre det nye Plejecenter Solhaven i Store Heddinge for det almene boligselskab DAB. Det skriver SN.dk.

Plejecenter Solhaven omfatter fællesfaciliteter og servicearealer til de 40 almene plejeboliger, som forventes at være indflytningsklar i slutningen af 2025.

Den fynske entreprenør ventes ifølge mediet at tage første officielle spadestik tidligt i det nye år.

Dermed kan næste forsinkede kapital om plejecenteret skrives.

Overskrider budgettet

Kraftigt stigende byggepriser betød sidste år, at det første udbud af byggeriet brød den økonomiske ramme og derfor ikke kunne realiseres. Byggeriet blev derfor sat på standby, til priserne faldt til et normalt niveau igen.

Redningen kom dog fra Christiansborg. En bekendtgørelse fra Indenrigs- og Boligministeriet gav mulighed for at overskride maksimumbeløbet med op til 20 pct. for projekter med tilsagn før den 1. januar 2022.

Overskridelsen af maksimumbeløbet er på 17,8 mio. kr. - svarende til en overskridelse på 18,6 pct., viser referatet fra seneste møde i udvalget for Social og Sundhed i Stevns Kommune.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126