23948sdkhjf

Opkøb del af strategien i Frandsen Gruppen

Frandsen Gruppen med aktiviteter inden for El, Energi, Alarm og VVS udvider inden for alarmløsninger og overtager med virkning pr. d. 1 juni aktiviteterne i Dansk Alarm Teknik.
Frandsen Gruppen, der har kontorer i Glostrup og Holmegård på Sydsjælland, overtager samtlige medarbejdere ved overtagelsen af Dansk Alarm Teknik. Det fremgår af installationsvirksomhedens hjemmeside.

Med opkøbet, som er en konsekvens af virksomhedens planlagte udviklingsstrategi, styrkes aktiviteterne i Frandsen Gruppen yderligere.

Efter udvidelsen råder Frandsen Gruppen nu over ca. 70 medarbejdere og vil kunne servicere endnu flere kunder inden for svagstrømsområdet.

Nye opgaver til gamle ejer
Dansk Alarm Tekniks hidtidige ejer, Robert Reiter, har i knap fem år drevet virksomheden med speciale i alle former for alarmløsninger. Han bliver nu en del af teamet i Frandsen Gruppen og vil fortsat servicere sine kunder som hidtil.

Den nuværende leder af alarmafdelingen i Frandsen Gruppen, Michael Andersen, får det overordnede ansvar for integrationen samt den daglige ledelse af afdelingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281