23948sdkhjf

Efter konkurs: Her er genrejste Altan.dk's nye topchef

Den midlertidige leder af Altan.dk er ny økonomidirektør

Da en gruppe erfarne erhvervsfolk i midten af september trådte frem som de nye ejere konkursramte Altan.dk var beskeden, at alle ansatte fortsatte og virksomheden skulle genstartes. Samtidig lød det, at investorerne havde en permanent direktør på hånden, men at vedkommende først kunne præsenteres efter nogle uger.

Nu er tiden gået, og manden, der skal stå i spidsen for det genrejste altanfirma som adm. direktør, har meldt sig på banen. Der er tale om Rasmus Plougmann Laursen.

- Nu sætter jeg mig i spidsen for Danmarks foretrukne altanleverandør, Altan.dk A/S. Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af virksomhedens unikke kultur og sammen med medarbejdere og ledelse at give mange flere danskere attraktive uderum med masser af frisk luft og dagslys til deres lejlighed i byen, skriver han i et personligt opslag på LinkedIn.

Rasmus Plougmann Laursen afløser Jacob Printz, en af investorerne bag redningen, der har stået for den daglige ledelse i firmaet i Sorø. Han er nu blevet økonomidirektør i altanfirmaet.

Købt af erfarne investorer 

I kølvandet på, at Altan.dk blev taget under konkursbehandling den 29. august efter en begæring indgivet af Gældsstyrelsen, viste flere købere interessen.

Det blev som beskrevet i Licitationen - Byggeriets Dagblad den erfarne erhvervsmand og tidligere Lego-direktør Poul Plougmann og hans hold bestående af ligeledes erfarne erhvervsledere, der endte med at købe virksomheden.

Genstarten sikrede arbejde til de cirka 100 ansatte i Sorø-firmaet.

Kurator for konkursboet efter Altan.dk, Cathrine Wollenberg Zittan, har siden oplyst til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at køberne overtog alle de igangværende arbejder og tilknyttede debitorer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11