23948sdkhjf

Kerteminde Resort på vej mod realisering

Visionerne for Kerteminde Resort, et projekt som omfatter omdannelse af den tidligere højskole i Kerteminde til et eksklusivt kultur- og oplevelsescenter, er ved at blive ført ud i livet.
Det skriver Kerteminde Avis.

Efter en årrække, hvor projektet lå dødt, er der igen liv i planerne for Kerteminde Resport, også kaldet Sortekilde - opkaldt efter den kilde, der har udspring på stedet. Projektet kredser omkring gastronomi, kunst og kultur, og indebærer blandt andet, at en del af den gamle højskoles hovedbygning ombygges til lejligheder, mens der værelsesafdelingen indrettes hotelværelser.

Signatur på en slutseddel
- Nu står vi med en godkendt lokalplan, der siger, at stedet må anvendes til ferie- og helårsboliger, atelier og udstilling. Nu kan vi begynde at være mere konkrete, og samtidig har vi lavet en plan for at frasælge alle randbygninger. Der er flere købere inde i billedet til den sorte atelier- og udstillingsbygning ud mod Gedskovej, og vi har skrevet slutseddel omkring salget af de værkstedsbygninger, der ligger på den anden side af vejen, fortæller Kurt Enevoldsen, der var med til at præsentere planerne for projektet for otte års tid siden, til Kerteminde Avis.

Hvem køberne er ønsker Kurt Enevoldsen ikke at oplyse, da slutsedlerne endnu ikke er tinglyste.

Ifølge en plan udarbejdet af arkitektfirmaet TKT skal Sortekilde bestå af flere bygninger beliggende på et større område, hvor Sortekilde udspringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063