23948sdkhjf

Sjællandsk installatør sætter strøm til byggepladserne

Omsætningen er steget med 160 pct. siden 2020

Sideløbende med almindelige el-opgaver har installationsvirksomheden Fisker El fra Rødovre serviceret byggepladser med etablering af byggestrøm, lys, vand og kloak. De sidste par år er der skruet op for byggestrømafdelingen - både på kapacitet og kompleksitet

Vækstspringet kan ses ved, at der er cirka 100 aktive byggepladser, omsætningen er steget med 160 pct. siden 2020, og kapacitet, svarende til den ampere start el-tavlerne kan levere, er øget markant.

Hvor det i 2020 maksimalt var 63 ampere tavler, der blev tilsluttet, er byggestrømafdelingen i dag oppe på at levere 1250 ampere tavler til byggepladsdriften.

Stifter og direktør Erik Fisker har et klart mål med strategien: Fisker El Byggestrøm skal være entreprenørernes oplagte valg til de store og komplekse byggeprojekter i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Udfordringerne

”Vi plejer ikke at skille el-entreprise og byggestrøm” , er tit det svar total- og hovedentreprenørerne kommer med. 

Men hos Rødovre-installatøren er erfaringen, at har deres kunder én gang valgt at skille byggestrøm ud fra el-entreprisen, så holder de fast.

Ifølge firmaet er der tilbudsmaterialet ofte en så uspecifik beskrivelse af byggestrømdelen, at hvis det var selve entreprisebeskrivelsen, så ville det være umuligt at prissætte den. Her er byggestrømafdelingens erfaring det kompetente medspil til konkretisering og prissætning.

Tilkobling til måler, byggestrøm, lys overvågning samt vand- og kloaktilslutning af skurvogne ligger jo i projektets start og er ikke naturligt forbundet med en el-entreprise, lyder det.

Endelig kan det med presset på el installatørernes mandskabskapacitet være en fordel at sprede sig ud på flere skuldre.

Byggestrøm hos Fisker El er der en selvstændig enhed og fungerer uafhængigt af el-entrepriserne. Byggestrømfolkene laver ikke andet end at etablere byggestrøm og ved hvordan det enkelt, bliver driftssikkert fra start. Udover strøm håndterer de også lys på byggepladsen, overvågning samt tilslutning af vand og kloak til skurvogne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109