23948sdkhjf

Norsk milliardkoncern går efter danske logistikejendomme

Indtil videre har Bulk gjort danske investeringer for op mod en halv milliard kroner

Det norske ejendomsselskab Bulk Industrial Real Estate har rettet blikket mod Danmark. 

Eller rettere det danske ejendomsmarked for logistik, lager og industri. 

Bulk har etableret kontor på Grønttorvet i Valby i København og har indledt danske investeringer til samlet tæt på en halv mia. kr. - herunder i ejendommen Jernholmen 49 i industriområdet Avedøre Holme sydvest for København. 

For nylig flyttede Scan Global Logistics ind som ny lejer i lager- og kontorejendommen, hvor også fødevarevirksomheden Meyers samt fødevare- og drikkevarekoncernen Haugen-Gruppen har til huse. Ejendommen er på cirka 32.000 kvm, og en ny lokalplan giver mulighed for at bygge yderligere 17.000 kvm.

I Skandinavisk Transportcenter ved Køge på Østsjælland har Bulk købt en grund på godt 55.000 kvm, hvor der kan bygges næsten 28.000 kvm. 

- At gå ind på det danske marked er en vigtig milepæl og en naturlig del af Bulks ekspansionsplaner i Skandinavien, siger Nina Hage, Head of Bulk Industrial Real Estate.

Som dansk landechef for Bulk Industrial Real Estate er Mads Bæk Pedersen ansat, der senest har været projektchef i Københavns Lufthavn. Han er uddannet diplomingeniør og HD og har tidligere været i rådgiverkoncernen Alectia (i dag en del af Niras).

Ambitionen er at være Skandinaviens førende ejendomsudvikler inden for lager, logistik og industribygninger, lyder det i en pressemeddelelse. 

Bulk Industrial Real Estate er en del af Bulk Infrastructure Group, som også omfatter datacentre samt internationale fiber-søkabler. Bulk er også aktiv inden for de forretningsområder i Danmark - blandt andet ved at drive et datacenter ved Esbjerg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094