23948sdkhjf

Building Supply runder 1.000 medlemmer

Flere og flere virksomheder i byggeriet får øjnene op for, at Building Supply ikke blot er et af branchens bedste nyhedsmedier, men også et effektivt værktøj til markedsføring.
Mandag den 13. maj 2013 – præcis 6 år, 8 måneder og 28 dage efter Building Supply gik online for første gang – runder vi 1.000 medlemmer.

Det, der dengang startede som et lille, men meget ambitiøst, medieprojekt, har nu vokset sig stort og stærkt og er i dag en af Danmarks vigtigste kommunikationskanaler for virksomheder i bygge- og anlægssektoren.

Facts om Building Supply
• Gik online den 15. august 2006.

• Nåede 10.000 nyhedsbrevs-
modtagere den 25. november 2009.

• Nåede 20.000 nyhedsbrevs-
modtagere den 9. december 2011.

• Sendes i dag ud til 21.637 personer
i bygge- og anlægsbranchen.

• Elinstallatørernes nyhedsbrev
modtages af 1.967 personer.

• VVS’ernes nyhedsbrev
modtages af 1.950 personer.
Omdrejningspunktet for Building Supply er det elektroniske nyhedsbrev, som dagligt udsendes til næsten 22.000 personer med tilknytning til den danske bygge- og anlægsbranche. Det er ikke mindst den store interesse for vores nyhedsbreve, som har fået 1.000 af branchens virksomheder til at investere i et medlemskab, og de muligheder for profilering, der ligger heri.

Læs mere om medlemskab her

Også på indholdssiden er der sket en hel del – både på portalen og ikke mindst i vores nyhedsbrev, hvor det er muligt at abonnere på særlige el- og vvs-udgaver samt lokalt nyhedsstof. Ønsker du at abonnere på el, vvs og/eller lokalnyheder skal du blot klikke på linket ”Opdater dine nyheder her”, som du finder i bunden af det daglige nyhedsbrev.

Building Supply er naturligvis også at finde på Twitter – på adressen http://twitter.com/#!/BuildingSupplDK

Har du en kollega, der er interesseret i at modtage gratis nyhedsstof fra bygge- og anlægsbranchen, kan du tippe ham/hende om muligheden her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14