23948sdkhjf

Juelsminde VVS’er har fundet sin niche

Indretningen er ved at være på plads i Juelsminde VVS og Bliks nye lokaler. Herfra tager VVS-firmaet sig af opgaver lokalt og nationalt.
Efter at Juelsminde VVS og Blik i var oppe at runde 14 medarbejdere i 2004 kom man frem til, at det ikke passede til firmaet. Sådan beskriver indehaver Leif K. Pedersen firmaets udvikling over Horsens Folkeblad.

Samtidig med, at antallet af ansatte blev nedbragt til de halve, gav firmaet sig i kast med energirenoveringer. I dag tager fire medarbejdere sig så af optimering af varmeanlæg hos kunder i hele Danmark, mens de tre andre tager sig af traditionelt VVS-arbejde

- Det kan være alt fra udskiftning af varmekilder til ventilationssystemer. Det er store opgaver, som vi går ind og giver tilbud på, og de strækker sig over lang tid, forklarer Leif K. Pedersen til Horsens Folkeblad om arbejdet med energirenoveringer.

Juelsminde VVS og Blik er også flyttet til nye lokaler. Hvor man tidligere hvade 144 m2 til alt er der i dag 325 m2 til lager alene. Hertil kommer kontor, udstillingsplads og et smedeværksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093