23948sdkhjf

Hårdt arbejde udløser DRA-certificering

G.S.V Materieludlejning har nu opnået den DRA-certificering, som firmaet har arbejdet intenst på at få implementeret igennem et års tid.
- Vi har arbejdet på dette længe, og glæder os til at få yderligere fokus på en række områder, som vil gavne både kunderne, vores konkurrenceevne og miljøet, fortæller administrerende direktør Dan Protin fra G.S.V Materieludlejning.

Certificeringen kommer til at betyde en klar styrkelse både udadtil og indadtil, i forhold til kvaliteten, miljøet og arbejdsmiljøet.

Ifølge Dan Protin har man også fået nogle gode ledelsesværktøjer, ligesom interne ressourcer udnyttes optimalt.

Tilpasser sig fremtidens krav
- Med DRA-certificeringen håber vi at kunne være med til at højne standarden i branchen. Vi mener, at fremtidens store entrepriser vil stille højere krav, og derfor har vi valgt at forberede os, fortsætter Dan Protin.

I processen med at blive DRA-certificeret har virksomheden sat ekstra fokus på omkostninger og virksomhedens styrker og svagheder.

- Vi kan se, hvor der skal sættes ind, og har fået effektive værktøjer og information ved hånden. Medarbejderne kan måske blive lidt irriterede over ekstra papirgange, men de oplever samtidig også at ’blive hørt’, og at ’støj’ på kommunikationslinjen til ledelsen minimeres. Vi har inddraget medarbejderne under hele processen og har sat megen tid af til dette. De har da også hilst forandringerne velkommen, og vi tror på at virksomheden nu er en mere attraktiv arbejdsplads, hvor der er godt styr på tingene. Dét at vi konstant stræber effektivt efter at levere kunderne driftssikkerhed og minimere fejl i huset, handler i bund og grund blot om, at vi forbedrer os sammen, slutter Dan Protin.

Faktabox:
DRA står for Danish Rental Association, og anbefales af Dansk Byggeri, da det gavner bygge- og anlægsbranchen som helhed. Selve certificeringen og den løbende kontrol varetages af det uafhængige kontrolorgan, Force Technology, og certifikatet giver kunden garanti for, at både udlejer og materiel opfylder lovmæssige krav og de høje internationale branchestandarder for procedurer, kvalitetsstyring, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, som Materialesektionen i Dansk Byggeri har opstillet
.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094