23948sdkhjf

Store spillere på banen til almen renovering til 340 millioner

I august bliver der sat navn på vinderen af den store, almene renovering 

En række af landets bedst kendte entreprenørfirmaer er blandt budgiverne på renoveringen af Ringsted Almene Boligselskab største afdeling, Sønderpark. Og er man i tvivl om projektets betydning og omfang for det midtsjællandske boligselskab, understreges det af, at den almene organisation melder ventelisten suspenderet af hensyn til genhusning af de – snart – renoveringsramte beboere.

Renoveringsprojektet omfatter da også alle otte boligblokke, som får nye murede facader og nye vinduer og døre. Dertil kommer etablering af ny pælefundering af nye facader og etablering af nyt dræn samt renovering af kloakker.

Ude skal alle altaner desuden renoveres og inddækkes, ligesom alle tage skal renoveres med ny tagbeklædning. Dertil kommer en opgradering af udearealerne med etablering af nye haver for boliger i stueetagen samt ny og ændrede belægninger på ankomstarealer.

Inden omfatter arbejderne renovering af samtlige badeværelser og udskiftning af vand- og afløbsinstallation samt etablering af nye ventilationsanlæg med balanceret luftskifte, som lever op til nutidens krav

Hele herligheden har en anslået entreprisesum på 340 mio. kr., ifølge Projektagenten, Licitationens søsterplatform til overvågning af projekter og udbud.

Udbuddet har tiltrukket sig interesse fra en række entreprenører, hvor følgende fem er blevet prækvalificeret:

  • NCC
  • Enemærke & Petersen
  • Nordstern
  • Hansson & Knudsen
  • Juul & Nielsen

Kontraktunderskrivelse - betinget kontrakt – er sat til 1. august med indgåelse af endelige kontrakt den 20. oktober.

Arbejdet ventes at starte inden udgangen af 2023 og strække sig frem til tredje kvartal 2026.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11