23948sdkhjf

Her er Maersks nye domicil

VLA er arkitekt på det 22.000 m² store domicilbyggeri for Maersk Drilling og Maersk Supply Service. Se visualiseringer her.
Torsdag blev det offentliggjort, at Sjælsø har indgået aftale med A.P. Møller Maersk om opførelse af et nyt 22.000 m² stort domicil til Maersk Drilling og Maersk Supply Service i Lyngby.

Bygningen får en fremtrædende placering på Lyngby Hovedgade og omfatter ca. 12.000 m² kontorarealer samt 10.000 m² parkeringskælder i to niveauer. Den udføres i lavenergiklasse 2015 og forventes at stå klar primo 2015.

Bebyggelsens ydre hovedmotiv udgøres af fem murede bygningskroppe, sammenbundet af lettere ”mellembygninger” med tilbagetrukne glasfacader. Herved dannes en serie af grønne gårdhaver og imødekommende ankomst rum. Bygningen terrasserer med et stigende etageantal fra 3 etager mod syd til 5 etager mod nord.

Projektet, der udformes i en enkel nordisk stil, er udformet omkring et centralt placeret atrium, som henter lys ind i bebyggelsens midte og skaber et sammenhængende og gennemlyst kontormiljø, indrettet med en stor grad af fleksibilitet i anvendelse og udformning.

Al ankomst og adgang til det samlede domicil foregår i stuen på en logisk, sikker og overskuelig måde. Hér placeres, udover receptions- og ankomstområder, ligeledes organisationens support og fællesfunktioner samt områder som kantine og mødecenter, som dermed er let tilgængelige for husets gæster og ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082