23948sdkhjf

Esbjerg-entreprenør vinder opgave i Tønder

Chr. Brinck & Søn ApS var billigst da en større trafiksanering af Strucksallé i Tønder by blev udbudt. Intego vandt projektets belysningsdel.
Trafiksikkerheden på Strucksallé i Tønder skal øges og området gøres til et mere attraktivt bymiljø. Derfor tager Tønder Kommune nu fat på en større trafiksanering af Strucksallé fra Bargumsvej til krydset ved Vestergade og Kongevej.

Projektet er opdelt i to entrepriser, en entreprise for vejprojektet og en entreprise for belysningen. Begge entrepriser har været i udbud og ved licitationen var der henholdsvis ni og tre bydende entreprenører.

Billigste entreprenør på vejprojektet var Chr. Brinck & Søn ApS fra Esbjerg med en pris på ca. 2,7 mio. kr., og billigste entreprenør på belysningsprojektet var Intego A/S fra Løgumkloster med en pris på ca. 335.000 kr.

Sideløbende med fjernvarmeprojekt
På strækningen bliver der lavet cykelstier i begge sider af vejen, og fortovet får ny flisebelægning med ledelinje for blinde og svagtseende.
Kørebanens bredde snævres ind til 2 x 3,25 meter, og der udlægges nye asfaltlag i to omgange, hvoraf det sidste lag først udlægges i 2014. Ved Skolevej laves en hævet flade for at gøre krydsningen for specielt skoleelever mere sikker.

Vejarbejdet er indledt, og samtidig hermed påbegynder Tønder Fjernvarme et arbejde med etablering af en ny fjernvarmeledning fra Bargumsvej til Ludvig Andresensvej. Arbejdet vil blive koordineret med vejarbejdet, men vil køre særskilt. Belysningsprojektet kører sideløbende med vejprojektet. Arbejdet med fjernvarmeledningen udføres af Freiberg A/S, Tønder.

I hele anlægsperioden vil der forekomme trafikgener, specielt i krydset Kongevej/Vestergade/Jernbanegade.

Fjernvarmearbejdet forventes afsluttet med udgangen af juni 2013 og vejarbejdet, inkl. belysningsarbejdet forventes afsluttet i august 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094