23948sdkhjf

Stilfulde, komfortable og hygiejniske toiletter: hansgrohe EluPura

Toilettet er en vigtig del af indretningen, når drømmebadet designes. Kunderne ønsker et toilet med smarte funktioner, der passer stilfuldt ind på badeværelset uden at forstyrre øjet. Her er de nye EluPura toiletter fra hansgrohe oplagte på grund af det universelle design, lavt vandforbrug og rengøringsvenlige glasurer.

hansgrohe EluPura fås i to designsprog: Det runde EluPura S og det firkantede EluPura Q med afrundede hjørner. Begge varianter har vundet iF Design Award 2023 og kan fås med SoftClose og toiletsæder, der hurtigt kan tages af. Den optimerede geometri inde i kummen betyder, at man kan nøjes med blot 4,5 liter vand pr. skyl1. Det gælder både varianterne med standardskyllet AquaFlush og EluPura S med det særligt effektive og støjsvage AquaHelix-skyl, hvor en særlig vandhvirvelteknologi skyller vandet rundt i den specialformede kumme.

Uanset skylleteknologi er toiletterne udformet uden skyllerand, hvilket letter rengøringen. Endnu en hygiejnisk detalje: Tilvælg en af de rengøringsvenlige glasurer. HygieneEffect-glasuren forhindrer, at bakterier formerer sig på overfladen2, mens den smudsafvisende SmartClean-glasur beskytter overfladen mod grimme pletter og er let at tørre af. Begge hygiejneteknologier er integreret i glasuren og kan dermed ikke slides af over tid.

Det formonterede og letanvendelige befæstelsessystem og den specialtilpassede lydisolerende måtte gør monteringen af hansgrohe EluPura let som en leg. Vægmonteringsbeslagene er skjult, hvilket giver et enkelt og stilrent look på badeværelset.

Der er 20 års garanti på toiletkummerne og i øvrigt på alt sanitetsporcelæn fra hansgrohe, herunder også de nye håndvaske i serierne Xelu, Xevolos og Xuniva. Ved at vælge vaske, møbler, spejle, toiletter, brus, afløb og armaturer fra samme producent, er du sikret ensartet kvalitet og design på hele badeværelset.

1Egnet cisterne påkrævet

2Gælder udelukkende følgende bakterier: Escherichia coli ATCC8739 og Salmonella enterica ATCC 13076 (Test gennemført ifølge ISO 22196: 2011-08)

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093