23948sdkhjf

Overskuddet falder hos Byggefirmaet Ove Jensen

Bundlinjen er dog præget af sammenlægningen med JLH Trapper.
Byggefirmaet Ove Jensen, der udover tømrer og snedkervirksomhed også producerer trapper, har offentliggjort et 2012-regnskab, der udviser faldende indtjening sammenlignet med 2011.

Det primære resultat dykker næsten 24 procent til godt 1,1 mio. kr. fra 1,5 mio. kr. i 2011. Stigende personaleomkostninger og forøgede afskrivninger sammenlignet med sidste år presser bundlinjen, da bruttofortjenesten er stort set uændret.

Personaleomkostningerne stiger til 6,2 mio. kr. fra 5,9 mio. kr. i 2011 – og er dermed den væsentligste årsag til faldet i driftsresultatet.

Årets resultat lander på 823.000 kr., der svarer til et fald på 25 procent set i forhold til 2011.

Regnskab præget af overtagelsen af JLH Trapper
Årets regnskab er præget af overtagelsen af firmaet JLH Trapper, som blev en del af Byggefirmaet Ove Jensen fra august 2012. Byggefirmaet Ove Jensen er firmaet bag VejleTrappen – og de to virksomheders produktion blev i sidste halvdel af 2012 samlet i VejleTrappens eksisterende fabrik, hvor der i 2011 blev foretaget omfattende investeringer i CNC-materiel.

- Sammenlægningen med JLH Trapper har selvfølgelig givet os en række engangsomkostninger, som er med til at trække det samlede billede ned. Den underliggende indtjening har samlet set oplevet fremgang påpeger direktør, Henrik Jensen, overfor Building Supply.

Sammenlægningen med JLH Trapper er fuldført oplyser Henrik Jensen. Han vurderer, at virksomheden er kommet styrket ud af processen og har fået udviklet på tingene undervejs.

2013 bliver et mere stille år
Henrik Jensen forventer, at 2013 kan blive et lidt mere stille år end 2012, hvor blandt andet tilskud til den almennyttige sektor satte meget i gang.

Helt aktuelt mærker virksomheden tydeligt, at rigtig mange afventer hvad der sker med vækstpakken:

- Ingen vil jo sætte noget i gang og så bagefter føle sig snydt, fordi der kommer et tilskud, siger Henrik Jensen.

- Det er et kæmpe problem, at der ikke er afklaring. Vi har behov for et politisk jævnt træk, og ikke forsinkelser afløst af spidsbelastninger, det er kvælende for alle, slutter Henrik Jensen.

Byggefirmaet Ove Jensen har i de senere år været at finde i overhalingsbanen. Tilbage i december 2010 købte virksomheden aktiviteterne i tømrermester Arne Vedel, hvilket medvirkede til at give et markant løft i bruttofortjeneste og indtjening i 2011, hvor årets resultat landede på 1,1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078