23948sdkhjf

Viden om en udvikling i eksprestogsfart

VVS 13 giver VVS-branchens aktører ny viden, som kan sikre dem en større del af det hastigt voksende marked for energirenovering i private og offentlige ejendomme.
Interessen for at spare på energiregningen har aldrig været større end den er i dag. Kravet er blot, at ” investeringen hurtigt tjenes hjem”. I mange år var det efterisolering af boligen, der havde forbrugernes opmærksomhed. Nu er udviklingen drejet hen mod de tekniske installationer, hvor simple indgreb kan reducere en families vandforbrug med flere tusinde liter.

- VVS branchens leverandører bruger mange ressourcer på udvikling af nye og effektive metoder og systemer. Det er løsninger, der samlet set kan spare samfundet for milliarder af kroner - her og nu. Udviklingen sker med nærmest eksprestogsfart. Derfor er det vigtigt, at VVS-installatørerne hele tiden er klædt på med den nyeste viden. Det forventer både den offentlige og private kunde.

Det siger Krista Kristensen, messechef i Odense Congress Center. Hun står i spidsen for fagudstillingen VVS’13, der i dagene fra den 17. til 19. april ventes at fp besøg af 7.500-8.000 fagfolk fra hele landet.

Det der sætter skub i udviklingen
De vil blive præsenteret for et væld af nyheder. Lige fra pumpeløsninger, som har været med til at reducere energiforbruget på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler med op til 30 procent, over håndbrusere der kan reducere familiens vandregning med 11.000 kr., til et danskudviklet solcellevandvarmeanlæg til brug på sommerhuse og parcelhuse og videre til vandfri urinaler, der erstatter stålurinalerne på landets offentlige herretoiletter.

- Det der er vigtig for hele branchen er, at det er de seneste nyheder, som præsenteres. Det er det, der sætter skub i udviklingen, så VVS-installatørerne får en større del af det hastigt voksende marked for energirenovering, fastlår Krista Kristensen, og fortsætter:

- For at sætte ekstra fart på udviklingen har vi på Energiens Torv alle dage et åbent konferenceforløb, hvor de besøgende på under en halv time får en gennemgang af nye og komplekse problemstillinger. På nuværende tidspunkt har flere end 400 sikret sig plads, og det er en pæn fremgang i forhold til udstillingen i 2011.

Morgendagens VVS’ere er også med på udstillingen, der bl.a. besøges af 100 lærlinge fra fem tekniske skoler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094