23948sdkhjf

Hospital bliver sundhedshus

I forbindelse med etablering af et nyt sundhedshus i det tidligere Regionshospital Ringkøbing skal der indrettes bl.a. tandlægeklinikker.
I det tidligere Regionshospital Ringkøbing skal indrettes sundhedshus, og Region Midtjylland har nu indledt prækvalifikation af totalrådgiver til projektet.

Opgaven omfatter renovering og ombygning af lokaler i det tidligere hospital til tandlægeklinikker og andre sundhedsfaglige rum. Renoveringen og ombygningen forventes bl.a. at omfatte nye rumdisponeringer, indgreb og tilpasning af bærende bygningsdele og installationer, indvendige og udvendige tilgængelighedsforhold, drift mv.

Arealet, der skal renoveres og ombygges, er to adskilte delområder på hhv. ca. 650 m² og ca. 600 m².

Det samlede budget til renovering og ombygning er i alt på 10 mio. kr. ekskl. moms.

Tidsplan for projektet indebærer, at udbudsmaterialet ventes udsendt ultimo april med tilbudsaflevering medio maj 2013. Kontraktens startdato forventes ultimo maj 2013, med forventet afholdelse af licitation ultimo oktober 2013. Der forventes en kort og komprimeret fase for projektering og entrepriseudbud. Renoveringen og ombygningen ventes påbegyndt primo november 2013 til aflevering medio marts 2014, og med ibrugtagning d. 1. april 2014.

Fristen for ansøgning om prækvalifikation er den 12. april 2013.

Læs mere unger Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078