23948sdkhjf

Saint-Gobain Weber investerer på Sjælland

Leverandøren af byggematerialer tager til sommer første spadestik til en ny topmoderne fabrik i Karlstrup.
Saint-Gobain Weber investerer betydeligt i produktionen og tager i løbet af 2014 en ny dansk fabrik i brug. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Fabrikken, der skal ligge i Karlstrup ligger på Østsjælland, opføres med afsæt i moderne fabriksprincipper med fokus på sikkerhed, energiforbrug og medarbejdertrivsel. Det betyder blandt andet effektivisering af produktionsprocesser, reduktion af støjniveau, støvudslip og energiforbrug samt optimering af sikkerhedsforhold – alt sammen initiativer til gavn for kunderne, medarbejderne og miljøet:

- Som følge af den stigende efterspørgsel fordobler vi kapaciteten på vores nye fabrik, blandt andet gennem etablering af et splinternyt blandetårn. Det moderne blandetårn vil øge effektiviteten og samtidig reducere vores energiforbrug med mere end 50 %, hvilket er et stort plus for miljøet, fortæller fabrikschef Henrik Bech Jensen.

Weber flytter allerede nu produktionen af vådmørtel fra Karlstrup til fabrikken i Brabrand og samler samt effektiviserer i denne forbindelse produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078