23948sdkhjf

Syv typehusfirmaer bag ny byggeudstilling

Nyt Hjem, Danhaus, FBA-Huse, eurodan-huse, Gamborg Byg, ide-huse og K2Huset præsenterer, hvert deres bud på det energivenlige enfamiliehus
Det sker Skærtorsdag d. 28 marts, hvor den nye byggeudstilling Byg & Nyt åbner i Herning.

Det er Frøskovparken i Tjørring nord for Herning, som lægger grunde til udstillingen. Der er tale om en nyere udstykning, hvor der er udstykket over 50 grunde. Området er et attraktivt sted, at bosætte sig med gode skoler, daginstitutioner og skøn natur.

Her står de syv forskellige drømmehuse klar til, at byde på næsten 1.200 m² inspirerende beboelse. Det betyder, at der er lidt for enhver smag, siger Morten Egeriis-Maj og Jørgen Stampe, der glæder sig over den nye byggeudstilling og forventer, at udstillingen kan tiltrække besøgende fra et væsentligt større område, når der er flere boliger at besøge.

Hvert af de syv byggefirmaer, Nyt Hjem, Danhaus, FBA-Huse, eurodan-huse, Gamborg Byg, ide-huse og K2Huset er naturligvis klar til en snak om alle fordelene og mulighederne ved nybyggeri, og desuden vil Nordea være repræsenteret, således interesserede også kan søge gode råd omkring finansiering m.v.

Skærtorsdag kl. 10 åbner de 7 udstillingshuse med et brag, og der er åbent alle dage i påsken kl. 10 – 16. Herefter er der åbent hver søndag kl. 13 – 16. I juli kan der dog være enkelte byggefirmaer, der ikke holder åbent. Udstillingen slutter søndag d. 27. oktober 2013.

Det er planen, at der etableres en ny udstilling hvert år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125