23948sdkhjf

Stor interesse for nye Køge-projekter

200 deltog i et møde om Stationsområdet, som Køge Kyst og TK Development præsenterede for Køges borgere.
Kulturhuset Tapperiet dannede torsdag d. 14. marts rammen om et møde, hvor omkring 200 fremmødte hørte om planerne for Køges nye handelskvarter.

Projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst og projektchef Arne Graae Jensen fra TK Development, som bliver bygherre i den centrale del af Stationsområdet, fremlagde det nye skitseprojekt for Stationsområdet, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, og besvarede efterfølgende spørgsmål fra salen.

- Det var rigtig rart at mærke den store interesse for Stationsområdet. Køge Kyst er på vej ind i en ny fase, hvor planerne bliver meget mere konkrete og nærværende. Det mærker vi på reaktionerne, som både tæller mange positive tilbagemeldinger og også bekymringer for, hvad der nu skal ske - det er helt naturligt, siger projektdirektør Jes Møller.

Interesse i betingelser og tidsplan
På mødet kunne man også høre om planerne for Kulturtorvet, som skal indeholde Køges nye kulturhus og en helt ny biograf, og Stationstorvet, som bliver en ny plads for gående og cyklister. Jes Møller orienterede også om de kommende infrastrukturprojekter, som bl.a. omfatter en bred underføring under jernbanen, der samtidig skal være et nyt og spændende byrum i forlængelse af Kulturtorvet.

Efter præsentationen af de forskellige planer for Stationsområdet kunne de fremmødte stille spørgsmål til både Køge Kyst og TK Development i stande, som var stillet op til lejligheden.

Da der derefter var åbent for dialog og spørgsmål fra salen, var der især interesse for, hvad projektet betyder for de nuværende butikker i Køge bymidte, betingelserne for aftalen med TK Development og den videre tidsplan for projektet.

Skitseprojektet for Stationsområdet, som bl.a. indeholder visualiseringer af det kommende handelskvarter i Køge, kan sammen med prospektet for Kulturtorvet og skitseprojektet for Stationstorvet hentes her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094