23948sdkhjf

Copenhagen Towers klar til tårn nummer to

Vækst i Ørestad: Nyt ambitiøst tårnbyggeri på 28.000 m² skal stå klar til indflytning i 2015. Sjælsø skal styre byggeriet for Solstra Capital Partners.
Copenhagen Towers får nu tilføjet tårn to, idet byggeriet af 28.000 eksklusive kvadratmeter kontorlokaler påbegyndes i Ørestad.

Det er Solstra Capital Partners, som står bag investeringen, der finansieres af Aareal Bank AG. Byggeriet, der har Sjælsø Danmark som byggestyrer, forventes at skabe 300 nye jobs, og bliver det største private erhvervsbyggeri i Danmark, som overholder EU's Green Building standarder.

Solstra Capital Partners bidrager dermed til at skabe yderligere vækst i Ørestad, og med byggeriet udvider investeringsfonden sin ejendomsportefølje i området betragteligt.

København er vækstmotor
Solstra Capital Partners ser solide vækstmuligheder i København, og det er baggrunde for, at byggeriet, der omfatter lejemål i størrelsen 500-19.000 kvadratmeter, nu skydes i gang:

- København, og Ørestaden i særdeleshed, har udviklet sig til et område hvor danske og internationale virksomheder trives og hvor vi i fremtiden forventer vækst på erhvervslejemarkedet. Vi er stolte af at kunne igangsætte et af de største projekterede erhvervsbyggerier i Danmark i 2013 og samtidig bidrage med 300 nye arbejdspladser i hele byggeperioden, siger Managing Partner Oscar Crohn fra Solstra Capital Partners.

Toparkitekter i spidsen
Det er det verdensberømte arkitektfirma Foster + Partners, der har tegnet det ambitiøse tårnbyggeri. Arkitektvirksomheden har gennem fire årtier skabt arkitektoniske pejlemærker over hele verden.

Det nybyggede tårn vil bestå af 22 etager på i alt 19.000 m² samt en syv etagers kontorbygning på 7.500 m². Et spektakulært atrium på 1.400 m² vil forbinde hele kontorkomplekset med Hotel Crowne Plaza og South Wing-bygningen, der pt. huser Dansk Industri. Det nye byggeri skal sætte helt nye standarder for serviceniveau og fællesfaciliteter, som vil være tilgængelige for lejerne døgnet rundt.

Byggestyringen af Copenhagen Towers forestås af Sjælsø Danmark, der har udviklet projektet og også forestået opførelsen af Crowne Plaza-hotellet samt South Wing-kontorbygningen.

- Det er en fornøjelse at fortsætte vores involvering i et af de mest moderne og højst profilerede grønne erhvervsbyggerier i Danmark, udtaler teknisk direktør Peter Ebbesen fra Sjælsø Danmark.

Solstra Capital Partners har endvidere indgået mægleraftale med RED Property Advisers, som kommer til at stå for udlejningen af de nye kontorlokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109