23948sdkhjf

Fundamentet for konkurrencen om fremtidens købstad

Med Realdania som samarbejdspartner inviterer Aabenraa Kommune til to temamøder, som skal skabe afsæt for byudviklingsprojektet ”Aabenraa – Fremtidens Købstad”
Aabenraa Kommunen afholder to temamøder om visionen for ”Aabenraa – Fremtidens Købstad”, der skal skabe fundament for de konkurrerende teams i arkitektkonkurrencen, som finder sted i foråret 2013.

Første møde har titlen: ”Fremtidens Købstad” – et generelt perspektiv. Det afholdes den 27. februar i Sønderjyllandshallen i Aabenraa kl. 19.30-22 og er for alle interesserede.

Formålet er at dele viden og skabe debat om fremtiden for de danske købstæder med Aabenraa som eksempel samt at kortlægge potentialer ved købstæder som eksempelvis Aabenraa. På dette møde tager deltagerne også stilling til, om de vil være med i et bypanel, der skal arbejde videre med fundamentet for arkitektkonkurrencen.

Fortsætter arbejdet i marts
Det andet temamøde med titlen ”Fremtidens Aabenraa” – et konkret fokus på konkurrenceområdet afholdes den 7. marts på Folkehjem i Aabenraa kl. 19.30-22.

Her lægges der op til, at fortsætte debatten. Denne gang er det bypanelet, der deltager, og debatten tager udgangspunkt i konkret viden om de udfordringer og muligheder, der er i Aabenraa, nærmere bestemt inden for det midtbyområde, der er afgrænset i projekt ”Aabenraa – Fremtidens Købstad”.

På mødet den 7. marts vil deltagerne blive præsenteret for resultaterne af en række forundersøgelser og outputtet fra mødet 27. februar, der sammen med debatten skal danne grundlag for en workshop.

Grundlag for arkitektkonkurrence
Det, der kommer ud af temamøderne, indarbejdes i det program, som beskriver opgaven for de konkurrerende teams ved arkitektkonkurrencen.

Visionsplanen for ”Aabenraa – Fremtidens Købstad” gennemføres i samarbejde med Realdania. Til at stå for borger- og interessentinddragelse, forundersøgelser, programmering og processtyring har Aabenraa Kommune og Realdania valgt rådgivningsfirmaet Bascon.

Læs mere om de to temamøder og om ”Aabenraa – Fremtidens Købstad” på: www.aabenraafremtidenskøbstad.dk.

Tilmelding til mødet 27. februar skal ske senest 25. februar til: akkr@aabenraa.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.656