23948sdkhjf

8.000 m² skoleudbygning i Bov

Fem teams er prækvalificeret til en 8.000 m² ud- og ombygningen af Lyreskovskolen i Bov. Håndværkerudgifter på projektet ventes at ligge på 100 mio. kr.
En ny skolestruktur i Aabenraa Kommune betyder, at tre skoler er blevet sammenlagt til en ny skole med navnet Lyreskovskolen. Den nye skole forventes at få ca. 800 elever, og det ventes at 250-300 af eleverne vil benytte sig af et pasningstilbud uden for undervisningstiden.

Den nye skole etableres delvist ved en om- og tilbygning til den eksisterende Bov Skole samt opførelse af nye bygninger på en byggegrund nord for den eksisterende skole. Ombygningsarealet omfatter ca. 2 000 m², mens det forventes, at der skal opføres 8.000-8.500 m² nybyggeri.

Optimal udnyttelse af lokalerne
I processen har der været gennemført en brugerinddragelsesproces, hvor ledelsen og samtlige ansatte på den nye skole og SFO, repræsenter fra skolebestyrelsen samt repræsentanter fra forvaltningsafdelingerne Skole og Undervisning og Kommunale Ejendomme har deltaget. I brugerinddragelsesprocessen har metoden skitserende programanalyse været anvendt, med det formål at udarbejde et ideoplæg, der skal danne grundlag for projektkonkurrencen og den videre proces.

Målet er, at den nye skole skal give eleverne lyst til at lære på forskellige måder, og skolen skal disponeres, så alle lokaler udnyttes optimalt og tomme lokaler i størst muligt omfang undgås.

De dyster om projektet
Fem teams er ifølge Kim Hovmand Larsen, projektleder for byggeprojekter i Børn- og Skoleforvalningen i Aabenraa Kommune, blevet prækvalificeret til totalrådgivning af arkitekt-, landskabsarkitekt- og ingeniørrådgivning på projektet.

De er repræsenteret ved:
- Cebra, Aarhus

- Friis & Moltke, Aarhus

- Kjær & Richter, Aarhus

- Arkitema, Arhus

- Samt et team med Rubow, Arkitektfirmaet 78 og Cowi

Det afsluttende bedømmelsesmøde er programsat til den 4. april. På et tidspunkt herefter vil vinderen blive annonceres.

Ifølge projektets udbudstekst er den økonomiske ramme til håndværkerudgifter ventes at ligge på ca. 100 mio. kr. Fagentrepriseudbud forventes at blive gennemført i begyndelsen af 2014, og udførelse af projektet skal ske i perioden 2014-2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25