23948sdkhjf

Thorø’s erklæret konkurs

Thorø's er først og fremmest kendt som landets femte største skadeservicefirma, men virksomheden driver også eget tømrerfirma og industrirengøring med i alt 300 ansatte.
Skadeservicefirmaet med hovedkvarter i Frederikshavn er gået konkurs. Og Claus Thorø, som stiftede virksomheden i 2001, kalder det ”en sorgens dag”. Det oplyser Kanal Frederikshavn.

Det er ikke mere end et år siden, Thorø's overtog de to Struer-virksomheder Midt Vest Service samt Jysk Industri & Skadeservice A/S. På daværende tidspunkt havde Claus Thorø ambitioner om at komme i Danmarks top 3 på skadeservice-delen inden for en kort årrække.

- Det er hårdt i øjeblikket, men jeg rejser mig igen. Det skal ingen være i tvivl om. Jeg skal nok komme videre, udtaler Claus Thorø til lokalmediet.

Han vurderer selv, at konkursen er blevet en realitet efter et for dyrt københavnereventyr. Den nordjyske virksomhed har nemlig ud over sine 150 ansatte i Frederikshavn et tilsvarendeantal ansatte i afdelinger i Aabenraa, Glostrup, Hinnerup, Struer og Vejle.

Fakta om Thorø's
Virksomhedens skadeservice rykker ud ved brand, svamp, sod, vand/fugt, asbest, storm m.m. Derudover tilbyder Thorø's blandt andet ejendomsservice, fraflytter- og håndværkerrengøring, industrirengøring, ventilationsrengøring, facaderensning og forskellige former for imprægnering af murværk.

Thorø's tømrerforretning opfører byggerier, storentreprise og fagentreprise for professionelle bygherrer og rådgivere samt private. Kernekompetencen ligger inden for nybyggeri og renovering af institutioner, boliger, kontorer.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078