23948sdkhjf

NCC stikker spaden i jorden

Psykiatrien i Region Syddanmark bygger om for cirka 250 mio. kr. Byggeriet, der udvider afdelingen med ca. 6.100 kvadratmeter, indledes i denne uge.
Torsdag formiddag klokken 10 tager Freddie H. Madsen, formand for psykiatriudvalget i Region Syddanmark, det første spadestik til en markant udvidelse af den psykiatriske afdeling på Gl. Vardevej i Esbjerg.

Dermed går det officielle startskud til det 250 mio. kr. dyre byggeri, der øger det nuværende areal betragteligt. Udvidelsen af den psykiatriske afdeling – i daglig tale ”Spangsbjerg” – betyder, at husets døgnfunktion udvides med 6.100 m², og at håndværkerne renoverer og moderniserer yderligere 6.000 m².

Selve byggeopgaven er lagt i hænderne på NCC, mens Arkitema er totalrådgiver. Underrådgiver og ingeniør på byggeriet er Rambølls afdeling i Esbjerg.

Byggeriet foregår i to faser. Første del omfatter nybygning af tre sengeafsnit og en ny servicebygning med forventet indflytning marts 2014. Anden del er ombygningen af eksisterende sengeafsnit og hovedbygningen samt etableringen af nye udearealer. Dette arbejde indledes i marts 2014 og forventes afsluttet et år senere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093