23948sdkhjf

NCC skal byudvikle i Kolding

Kolding Kommune og NCC har stiftet et udviklingsselskab, der har til formål at igangsætte det ambitiøse Kolding Fjordby-projekt.
- Der er mange interesser på spil, som skal tænkes ind i projektet, men vi er overbeviste om, at Koldings ambitioner for at udvikle byen med visionære byggeprojekter går godt i spænd med vores interesser. Desuden er trekantsområdet og Kolding et stærkt område med vækst, og dermed også efterspørgsel efter boliger.

NCC’s Martin Manthorpe ser spændende muligheder i den kommende udvikling af Kolding Fjordby, hvor NCC kommer til at spille en central rolle. Entreprenørkoncernen har sammen med Kolding Kommune etableret et udviklingsselskab, der skal sætte gang i byudviklingen på sydsiden af fjorden.

Med projektet ønsker Kolding Kommune at skabe større sammenhæng mellem by, havn og fjord, og et centralt element i projektet bliver at flytte Marina Nord til Kolding Fjordby.

De nuværende skitser af Fjordbyen meget foreløbige, og ifølge Kolding Kommune er parterne i dialog med Arkitema, der skal bidrage til at skabe en levende bydel med udvidet lystbådehavn og boliger.

Planerne for en ny bydel i sammenhæng med Design City, centrum og havnen har været længe undervejs, og borgmester Jørn Pedersen er glad for, at der nu for alvor sker noget i sagen. Ifølge Kolding Kommune bliver en af de første opgaver at afdække de miljømæssige konsekvenser og videreføre arbejdet med de eksisterende godkendte planer.

Kilde: Kolding Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094