23948sdkhjf

ScanTruck satte nye rekorder

Næsten 3.000 besøgende og 32 solgte maskiner blev resultatet af to dages husmesse i Skive.
Da Scantruck A/S i Skive afviklede fjerde udgave af maskinfirmaets egen udstilling, ScanMek, i januar 2012, blev der blev solgt ikke færre end 28 maskiner.

Da virksomheden i sidste uge slog dørene op for ScanMek 2013 var det med forhåbninger – men ikke forventninger – om noget tilsvarende. Den femte udgave af husmessen blev imidlertid den bedste nogensinde:

- Dette års ScanMek har formået at overgå vore vildeste forventninger. I løbet af de to udstillingsdage fik vi besøg af næsten 3000 gæster. Sidste år nåede vi lige godt og vel over 2.500. Og vi solgte 32 maskiner. Både besøgstallet og salgstallet er nye rekorder, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck.

Goddag til Mustang
Vanen tro blev lørdag den helt store besøgsdag. Fredag åbnede med omkring 750 yderst seriøse gæster, og lørdag blev der så for alvor run på Scantruck-hovedkvarteret i Skive.

Scantruck benyttede lejligheden til at præsentere nyeste medlem i familien af markante maskinmærker. Fra 1. marts er det Scantruck, der er dansk importør af de små læssemaskiner fra Mustang.

- Mustang fik en rigtig fin modtagelse af vore gæster. Mange viste stor interesse for maskinerne, og nu ser vi frem til 1. marts, hvor vi overtaget importen og kan begynd at sælge af dem, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Også et andet nye Scantruck-medlem fik debut ved ScanMek. Kort før nytår blev Scantruck dansk importør og forhandler af de østrigske Rubble Master-knusere.

Sælgerne får travlt
Han forventer i øvrigt, at salgstallet i direkte relation til ScanMek ikke stopper ved de 32 maskiner.

- Både jeg og mine kolleger fornemmede tydeligt, at der begge udstillingsdage var endnu mere maskinsnak end tidligere. De næsten 3.000 gæster var seriøse fagfolk, hvor mange heldigvis havde taget familie med til en fælles oplevelse.

- Der blev skabt rigtig mange fine kontakter, og jeg er sikker på, at vores sælgere får rigtig meget at se til også de næste uger, siger Henrik Kirketerp-Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093