23948sdkhjf

Skive byder håndværkerne inden for

Lokale håndværkere i Midt- og Vestjylland får mulighed for at se Skive Kommunes byggeplaner og dermed også, hvilke opgaver der bliver sendt i udbud.
Hvad skal renoveres og bygges i Skive i 2013?

Det vil kommunen løfte sløret for, når den torsdag den 24. januar inviterer håndværkere og entreprenører til orienteringsmøde om planlagte investeringer i 2013. Et møde, der er til gavn for alle parter, mener Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

- Hvis virksomhederne i god tid ved, hvilke opgaver de skal byde ind på, så er det nemmere for dem at planlægge og sikre kvalificeret mandskab. Det giver ofte et bedre tilbud – både hvad angår kvalitet og pris. Derfor får kommunen bedre tilbud og dermed også mere for borgernes skattekroner, når de i god tid annoncerer, hvilke byggeprojekter, den gerne ser virksomhederne byder ind på, forklarer formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

Derfor håber han, at flere kommuner vil gøre det samme som Skive.

- Det her er jo en fordel for alle parter, og derfor kan jeg kun anbefale andre kommuner at gøre det samme. På mødet får virksomhederne også en vejledning i, hvad de rent praktisk skal gøre, når de byder på en opgave. På den måde undgår alle parter at spilde tid på fx tilbud, der ikke lever op til kravene, siger Niels Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109