23948sdkhjf

Næste skridt i 460 mio. kr. renoveringsprojekt

Boligselskabet Nordsjælland søger totalrådgivning til helhedsplanen for boligområdet Skoleparken i Hillerød, som tæller 426 lejligheder.
Et overvældende flertal blandt beboerne i Skoleparken i Hillerød sagde den 23. oktober sidste år ja til den helhedsplan, der skal forvandle området til en helt ny bydel.

Skoleparken, med 426 lejligheder langs Hillerødsholmsalle, er opført i 1965-68. Hovedparten af alle lejligheder får nu udvidede altaner med glaspartier, facaderne får nyt udtryk med murstensfacader og nye lyse indgangspartier og så får alle grønne arealer et tiltrængt løft, samtidig med at der opføres et helt nyt torv med aktivitetshus i området. Der etableres desuden en række boliger med øget tilgængelighed for handicappede.

Projektet til en samlet sum på 460 mio. kr. støttes af Landsbyggefonden. De første entreprenørmaskiner forventes at rulle ind i Skoleparken i 2014. Hele renoveringen forventes at være færdig to år senere.

Opgave med afsæt i helhedsplanen
Totalrådgivningen, som der nu er udsendt prækvalifikation på, omfatter projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, prækvalifikation af entreprenører, afholdelse af licitation, tilbudsvurdering, projektopfølgning, fagtilsyn og byggeledelse i forbindelse med renoveringen af Skoleparken.

Der er udarbejdet en helhedsplan, der indeholder et renoveringsprojekt, som er godkendt af Hillerød Kommune og tiltrådt af Landsbyggeforden. Totalrådgiveren skal udføre projekteringen med udgangspunkt i dette materiale.

Fristen for at ansøge om deltagelse er den 11. februar 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078