23948sdkhjf

Stor ordre til Herning-firma

Gustav H. Christensen A/S har netop vundet sin største enkeltopgave nogensinde. Udbyderen er Vejdirektoratet, og kontraktens værdi ligger på omkring 100 mio. kr.
Entreprenørvirksomheden Gustav H. Christensen A/S har fået til opgave at stå for vedligehold og reparation på statsvejene i Jylland, Fyn og det sydvestslige Sjælland. Det skriver Herning Folkeblad.

Ordren betyder, at der er sikret beskæftigelse til 15 asfaltarbejdere gennem hele perioden, og direktør Lars Kristensen glæder sig naturligvis over aftalen, der er den største i firmaets historie.

- Det betyder, at vi er sikret en stabil indtjening, der udgør cirka 20 procent af vores samlede omsætning de næste fem år, siger han til avisen.

Gustav H. Christensen har i de forgangne fem år vedligeholdt statsvejene i Jylland og Fyn. Med Sydsjælland oveni øger firmaet sit engagement hos Vejdirektoratet med 20 procent.

Udover asfaltarbejde beskæftiger Gustav H. Christensen sig med jordentrepriser og har blandt andet til opgave at forberede byggepladsen til det kommende sygehus i Gødstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063