23948sdkhjf

Et spadestik dybere på Ejer Bavnehøj

Den 26.november gik spaden i jorden til en ny børnehave til 80 børn i Landsbyordningen Ejer Bavnehøj.
Den nye børnehave i Tebstrup ved Skanderborg, der netop er taget første spadestik til, skal afløse 30 år gamle pavilloner, som børn og personale har været henvist til. Det skriver Stokvad & Kerstens på firmaets hjemmeside.

Den nye børnehave med plads til 80 børn får bedre muligheder for forskellige pædagogiske aktiviteter som f.eks. madlavning. Byggeriet bærer præg af åbenhed. I grupperummene får børnene et godt udkig til legeplads, åben natur og boldbaner.

Læs mere: De skal bygge børnelandsby.

På personalesiden giver børnehavebyggeriet også mulighed for, nye fælles personalefaciliteter for alle personalegrupper i Landsbyordningen.

Nybyggeri giver nye muligheder
Et klubhus tilhørende Riis-Tebstrup Idrætsforening bliver i disse dage nedbrudt, for at give plads til børnehaven. Men til gengæld er omkring 147 m² udlagt til landsbytorv ved en ny fælles indgang. Hertil kommer fælles thekøkken, toiletter og depotrum.

Børn og elever kan bruge det nye landsbytorv til leg og læring i skoletiden, mens Riis-Tebstrup Idrætsforening og andre foreninger i lokalområdet kan bruge det til aktiviteter om aftenen.

Børnehaven binder dermed skole og idrætshal sammen på en spændende måde. Det giver mulighed for, optimal udnyttelse af lokalerne og samarbejde omkring læring og motion på tværs af flere grupper.

Fakta:
Børnehave til 80 børn inkl. storkøkken og fællesarealer
Rådighedsbeløb: 15,45 mio. kr.
Totalentreprenør: Risskov Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Arkitekt: Pluskontoret A/S Arkitekter
Bygherrerådgiver: RUM as
Planlagt ibrugtagning juli 2013
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094