23948sdkhjf

Cowi opruster på driftsrådgivning

Stigende efterspørgsel på rådgivning inden for strategisk drift har fået Cowi til at ansætte fire nye rådgivere.
Strategisk driftsrådgivning er lønsom, og der er store penge at spare, når drift bliver strategisk og kommer helt op i virksomhedens helikopterperspektiv. I Cowi har man netop ansat fire nye strategiske rådgivere for at opruste på kompetencerne indenfor dette efterspurgte marked.

Med oprustningen ønsker Cowi at styrke sammenhængen mellem de operationelle, taktiske og strategiske ledelsesværktøjer og ydelser inden for Facility Management. De nye medarbejdere er valgt ud fra en betragtning om, at rådgivning inden for drift ikke blot handler om at skrue på eksisterende rammer, men om at skabe grundlæggende ændringer hos virksomhederne. Driftsrådgivningen løftes så at sige fra maskinrum til direktionsgangen.

Ulf Jönsson, ny driftsrådgiver for Building Management
Som Senior Projektleder for Facility Management og Driftsrådgivning skal Ulf Jönsson udvikle strategisk Facility Management i samarbejde med Cowis øvrige eksperter på området.

Ulf Jönsson er 46 år, uddannet i Forsvaret og har gennem mange år arbejdet med ledelse, kontraktstyring, due dilligence og brugerprocesser i Facility Management. Han har tidligere arbejdet som Servicechef og Real Estate & Facility Area Manager i Nokia Mobile Phones for region Europa, Mellemøsten, Afrika & Indien (EMEA). Han har et internationalt netværk og gennem sin erfaring med ledelse af større ejendomsporteføljer i EMEA, har han sikret lønsom drift og vedligehold af bygninger samt interne serviceopgaver.

Alvin Skovgaard Jensen, ny projektleder i Building Management
Med erfaring fra store projekter i rådgiverbranchen, coachbaggrund og to år som bygherrerådgiver har den 47-årige arkitekt M.A.A. Alvin Skovgaard Jensen brede kompetencer inden for byggebranchen. Inden for driftsrådgivning har han især erfaring med Space Management, bl.a. som rådgiver for Nordeas direktion og forretningsområder i forbindelse med byggeprojekter i ejendomsporteføljen.

Alvin Skovgaard Jensen har kombineret strategisk planlægning med rum, arealbehov og funktioner. Han har arbejdet som projekteringsleder, projektleder og byggeleder på store tegnestuer i Hamburg og København og har et bredt sektorkendskab til byudvikling, boliger, institutioner, hospitaler, undervisning og erhverv.

Helle Juul Bak, ny driftsrådgiver i Building Management
Helle Juul Bak har fagligt speciale indenfor Building Information Modeling (BIM) og Facility Management (FM). Den 29-årige ingeniør har været ansvarlig for at udvikle en Cowi-standard for IKT-aftaler og for udvikling af 5D BIM; sammenkobling af 3D model og priser. Hun beskæftiger sig i dag primært med IKT-aftaler og rådgivning af byg- og driftsherrer om dette og har bl.a. været tilknyttet Metro Cityringen.

Jens B. Amdisen, ny projektleder i Building Management
Med erfaring fra store projekter i rådgiverbranchen, herunder som key account manager for større offentlige bygherrer både nationalt og internationalt, har akademiingeniør Jens B. Amdisen en vidt spændende erfaring med bygningsdrift.

Han har især arbejdet med bygningsregistrering ved tilstandsvurderinger forud for større renoveringsprojekter og registreringer i forbindelse med planer for vedligehold f.eks. ved køb, salg eller leje af ejendomme. Jens B. Amdisen er desuden specialist indenfor materialeteknologi og bygningsfysik med særlig fokus på fugtpåvirkning af bygninger og de afledte konsekvenser for indeklima og energi.
Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11