23948sdkhjf

Åboulevarden er nu renoveret

Arbejdet med at udbedre flisebelægningen og anlægge et kørespor i asfalt ud for caféerne langs åen i Aarhus er nu færdigt.
Siden midten af september er der blevet arbejdet intenst med at fjerne knækkede fliser og lægge en tre meter bred asfaltbelægning. Arbejdet var oprindeligt planlagt til at vare ind til 1. december, men det er lykkedes at blive færdig før tid, så aarhusianerne og byens gæster allerede nu kan tage den nye strækning i brug.

- Der er ingen tvivl om, at arbejdet på strækningen har medført nogle gener for såvel beboere, restauratører som gæster. Det er dog min klare fornemmelse, at der er tilfredshed med arbejdet, og jeg synes, at dialogen har været meget positiv. Nu glæder vi os alle til at strækningen, bliver taget i brug, siger Preben Pold, ingeniør, Aarhus Kommune, der glæder sig over, at arbejdet på strækningen nu er fuldført.

Projektet er blevet planlagt i tæt samarbejde med restauratørerne, der har kunnet rette direkte henvendelse til entreprenøren – Danjord A/S - hvis der har været problemer med adgangsforholdene.

Som en del af belægningsprojektet er der blevet opsat sænkbare stelere på Immervad. Stelerne skal lukke for gennemkørende trafik på Åboulevarden. Til foråret vil der blive plantet træer på strækningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078