23948sdkhjf

Dansk Boligbyg renoverer i Middelfart

Middelfart Andelsboligforening gennemfører i disse år sit største renoveringsprojekt til dato. Dansk Boligbyg har vundet bygningsentreprisen til 47 mio. kr.
Mandag den 17. september var en stor dag for Middelfart Andelsboligforening, som her tog det første ’hammerslag’ til renoveringen af Melfarparken – en bebyggelse på 11.200 m² inkl. kælder og trapperum.

De 93 almene boliger, der er fordelt på fire blokke, skal renoveres som følge af, at der er konstateret asbest og PCB, og projektet løber samlet op i 116 mio. kr. Det er det største renoveringsprojekt i Middelfart Andelsboligforenings 56-årige historie.

Renoveringsarbejdet er lagt i hænderne på Dansk Boligbyg, der har vundet bygningsentreprisen til 47 mio. kr. Firmaets Odense-afdeling har taget hul på en særdeles omfattende opgave, som omfatter 22 del-afleveringer undervejs i projektet, der afsluttes endeligt i oktober 2014.

- De forholdsvis mange afleveringer skyldes, at lejerne skal genhuses mens renoveringen står på. Vi renoverer 9-12 boliger ad gangen, og hver genhusning vil vare 2-4 måneder, fortæller Djon Bang fra Dansk Boligbyg til Building Supply.

Han forklarer videre, at opgaven kompliceres yderligere af, at beboerne har haft fritvalgsordning med hensyn til indretning af køkkener, badeværelser osv. Det betyder, at der i princippet er tale om 93 individuelt indrettede lejligheder.

Renoveringen omfatter nye lette facader, nye vinduer og udvendige døre, nye køkkener, nye toiletter, nye murede gavle, ny tagdækning, nye installationer samt ændringer af belægninger og beplantninger i terræn.

FAKTA
Bygherre: Middelfart Andelsboligforening

Etage areal: 11.200 m².

Arkitekt: Christensen & Rotbøll A/S, Aalborg

Ingeniør: Brix & Kamp, Aalborg

Projektets størrelse: 116 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094