23948sdkhjf

Boligforening fremtidssikrer afdeling

Boligforeningen VIBO vil både udbedre en række skader på sin afdeling på Landskronagade og Østerbrogade i København og fremtidssikre boligerne med flere ombygger.
Boligforeningen VIBO afdeling 115 Landskronagade 1-5 og Østerbrogade 143, står overfor en opretning af byggetekniske problemer i afdelingen, med hovedvægt på udbedring af betonskader og renovering af altaner. Udover byggeskaderenoveringen skal afdelingen også have udført andre mindre vedligeholdelsesopgaver på klimaskærmen. Herunder bl.a. vinduesudskiftning samt udskiftning af eksisterende altaner.

Udover byggeskaderenoveringen er der planlagt flere boligforbedrende tiltag for at fremtidssikre afdelingen. Forbedringerne omfatter ombygning af ni supplementsrum i tageetagen til seks stk 2-værelses lejligheder samt etablering af nye altaner i lejligheder, som ikke har altaner.

Boligforeningen VIBO har derfor udsendt prækvalifikation på totalrådgivning i forbindelse med projektering og udførelse af ovennævnte opretnings- og forbedringstiltag.

Sidste frist for at afgive bud er den 26. november 2012.11.19

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094