23948sdkhjf

HC Entreprenøren overtager konkurrent

Syvsten Entreprenørforretning er blevet solgt til HC Entreprenøren A/S i Blokhus.
- Det er med stor glæde, at vi overtager Syvsten Entreprenørforretning. Finn og jeg har begge drevet egen virksomhed i mere end 30 år. Finn har skabt en spændende niche virksomhed inden for vejunderboring, der har leveret gode resultater. Vi ser synergifordele samtidigt med et stort vækstpotentiale i virksomheden og har en forventning om, at vi kan tilføre virksomheden yderligere kompetencer, der kan løfte virksomheden videre, fortæller Leif Jørgensen fra HC Entreprenøren.

Syvsten Entreprenørforretning er specialiseret i at løse opgaver inden for vejunderboring og gennempresning.

Stor nytte af års erfaringer
Den daglige drift overdrager Finn Kristensen fra Syvsten Entreprenørforretning løbende til byggeformand Jan Klarborg, som kender branchen.

- Det er en spændende udfordring at overtage tøjlerne efter Finn, der har løst underboringsopgaver hele sit liv. Jeg er derfor glad for, at jeg kan drage nytte af hans erfaringer i den kommende tid og håber, vi kan leve op til kundernes forventninger i fremtiden, siger Jan Klarborg.

HC Entreprenøren tilbyder løsning af alle opgaver inden for jord og anlæg, beton, kloakering og TV-Inspektion, vejunderboring m.m. – fra eftersyn til renovering og nyopførelse – fagligt og ordentligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078