23948sdkhjf

Det nye år truer nordjyske håndværkere

Når BoligJob-ordningens fradrag falder bort til nytår, sker det samme for mange boligejeres interesse for at få lavet forbedringer på boligen. Det vurderer nordjyske håndværkere.
- Man kan tydeligt mærke, at den ordning, der er nu, er med til at skabe en vækst i beskæftigelsen. Og når vi kigger på deres ordrerbeholdning efter nytår, kan vi se, at det er som om, der slet ikke er flere opgaver, der skal udføres, siger Dansk Byggeris nordjyske formand, Knud Kristensen, til P4 Nordjylland.

Alt skal laves inden nyrår
Et af de firmaer, hvor man frygter hvad der sker, når håndværkerfradraget falder bort den 1. januar, er tømrer- og snedkerfirmaet Kastberg A/S i Aars.

- Vi kan tydeligt høre, på de henvendelser vi får, at de ting, der skal laves, skal være inden nytår. Og der er ikke ret mange private, der spørger om noget, der skal laves efter nytår - eller der er rent faktisk ingen lige for tiden, siger tømrermester Hans Jørgen Kastberg til P4 Nordjylland.

Tømrermesteren, som har mere end 30 ansatte, tilføjer, at han ikke kan mindes, at det har set så skidt ud med opgaver fremadrettet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078