23948sdkhjf

God start på Sikkert vand-kampagne

Det første møde i Tekniq's Sikkert vand-kampagn, som blev afholdt i Aalborg, trak mere end 40 vvs-installatører til huse.
Direkte sammenkobling af vand og varmeinstallationen. Forkert overløbsledning fra sikkerhedsventilen på varmtvandsinstallationen. Et fordelingsrør med samlinger til køkkeninstallationen placeret under køkkengulvet uden melding for utætheder. Manglende tilbagestrømningssikring på et regnvandsanlæg.

Faldgruberne er mange, når man arbejder med komplicerede vandinstallationer.

Derfor sætter Tekniq med kampagnen Sikkert Vand fokus på vvs-installatørens ansvar for korrekt valg af materialer og korrekt udførelse af vandinstallationer.

Må feje for egen dør
- Vi så i Køge i 2007 hvor galt, det kan gå. Det var en installationsfejl, der var skyld i den vandforurening, og det skal vi undgå. Vvs-installationer er ikke for tøsedrenge – det er for fagfolk. De autoriserede installatører skal være garant for, at installationen er fejlfri fra hovedhanen, og det må ikke slå fejl. Hvis vi skal sikre autorisationsordningen, er vi derfor nødt til at erkende, at det også kan gå galt for dygtige fagfolk. Vi er nødt til at feje for egen dør, hæve niveauet og stræbe efter fejlfrit arbejde, sagde Henrik Poulsen, teknisk konsulent i Tekniq, ved det første af kampagnens temamøder ifølge Tekniq.dk.

De mere end 40 fremmødet vvs-installatører ved mødet i Aalborg var ifølge tekniq.dk enige i holdningen. Derfor gik snakken rundt om bordene også på, at der er behov for at stramme op på kvaliteten generelt.

Som led i Sikker Vand-kampagnen afholdes ni temamøder fordelt over hele landet. Sidste møde er den 29. november i København.

Læs mere om kampagnen og møderne på: www.tekniq.dk.

Kilde: Tekniq.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109