23948sdkhjf

Sjællandsk smedeværksted konkurs

Køge-virksomheden JNF Smede- og Maskinværksted, der bl.a. fremstillede stålkonstruktioner til ny-, om- og tilbyg, er blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Roskilde.
JNF Maskinfabrik blev grundlagt i 1981, og i 1999 trådte svenske Maintenance Supply AB ind som medejer. De overtog aktiemajoriteten i selskabet i 2003, og i 2006 frasolgte de værkstedsdelen, som i stedet blev videreført som JNF Smede- og Maskinværksted på Tigervej i Køge. Det er det selskab, der nu er gået konkurs ifølge Statstidende.

Virksomheden har blandt andet beskæftiget sig med en række forskellige former for smedearbejde inden for byggeriet som fx trapper, altaner, gelændere og porte og samtidig fungeret som underleverandør til industrien.

I seneste offentliggjorte regnskab, der dækker 2010/2011, kom selskabet ud med et beskedent overskud på 31.055 kr. mod et underskud på godt 0,4 mio. kr. året før. Selskabets egenkapital var ved udgangen af året på -2,5 mio. kr., og revisor tog da også forbehold for den videre drift.

- Tidligere års negative årsresultater har påvirket selskabets likviditet i en grad, så den fremtidige drift forudsætter velvilje fra pengeinstitut, kreditorer og fra aktionæren. Den fremtidige drift vil ligeledes være afhængig af indtjeningen, skrev selskabets revisor i regnskabet.

Konkursdekretet er afsagt i Skifteretten i Roskilde den 30. oktober efter begæring modtaget den 19. oktober. Kurator er Advokat Andreas Kærsgaard Mylin, Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093