23948sdkhjf

"Lyst, let og moderne"

Lokale håndværkere kommer på arbejde under byggeriet af et nyt sundheds- og akuthus i Kalundborg. Proejektet er tegnet af Friis & Moltke, og første spadestik er netop taget.
Region Sjælland og Kalundborg Kommune tog onsdag det første spadestik til et fælles sundheds- og akuthus i Kalundborg.

Det bliver et hus til forebyggelse, behandling, patientkurser og genoptræning. Et hus, der er skræddersyet til samarbejde mellem region og kommune og til at skabe en oplevelse for borgerne af sammenhæng.

- Det er et flot projekt og bliver et super sundhedstilbud til borgerne, siger borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune.

Åbner i starten af 2014
Det fælles sundhedshus opføres ved det gamle Kalundborg Sygehus. Det koster 49,3 mio. kr., som er bevilget af det daværende Indenrigs- og Sundhedsministerium. Friis & Moltke er totalrådgiver sammen med Lyngkilde og HS Rådgivning.

Huset bliver med hvide pudsede facader – lyst, let og moderne. Der bliver i alt 2364 m2 i to etager, men gravet ind i terrænet. Funktioner og medarbejdere fra region og kommune blandes på etagerne, så medarbejderne får let adgang til at udnytte hinandens ekspertise.

Byggeriet tager godt et års tid, hvor 13 entreprenører - heraf mange lokale fra Vestsjælland - skal i sving. Det forventes, at huset kan åbne i januar 2014.

Læs også: 13 firmaer vinder opgaver på sundhedshus
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078