23948sdkhjf

NCC klar med stort medico-domicil

Biotekselskabet Genmabs medarbejdere får næsten 13.000 kvm moderne kontor at boltre sig på

Entreprenørkæmpen har nu overdraget biotekselskabet Genmabs nye hovedsæde til Industriens Pension, der er ny ejer af ejendommen. 

Det kubeformede og næsten 13.000 kvm kontorbyggeri på Carl Jacobsens Vej i Valby er tegnet af arkitekterne Dissing + Weitling. Bygningen udmærker sig arkitektonisk ved at være opført omkring en levende atriumgård, der er med til at give nogle lyse kontorer. 

I stueetagen er der etableret reception, mødecenter og auditorium samt kantine. P-huset er udviklet efter NCC’s eget p-hus koncept og har 240 p-pladser.

– Vi er meget tilfredse med det endelige resultat og er glade for, at Genmab kan kalde det deres hovedsæde de næste mange år, siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen, i en pressemeddelelse om projektet.

Projektet er udviklet af NCC Property Development og er bygget af NCC Building. 

Genmab indgik oprindeligt lejekontrakten med NCC, som altså nu overgår til Industriens Pension. Genmab er et internationalt biotekselskab, der udvikler antistofbaserede lægemidler.

Under samme tag

Kontorejendommen er en del af Kontorværket, hvor der skal opføres endnu et kontorhus. Ole Faurby, direktør i NCC Property Development Danmark, er glad for, at både Industriens Pension og lejeren nu kan nyde frugterne af et godt samarbejde.

– Når man står og kigger på et byggeri som det her, bliver man stolt af, at alt det hårde arbejde har båret frugt, siger Ole Faurby og fortsætter:

– Det giver os samtidig en rigtig god fornemmelse for anden etape af Kontorværket, hvor vi igen vil udvikle et fantastisk kontorbyggeri i Valby.

Ejendommen bliver DGNB-certificeret på guld-niveau, ligesom bygningen lever op til kravene for Lavenergiklasse 2015 og overholder den frivillige energiramme 2020.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141