23948sdkhjf

Højlands VVS ikke konkurs

Højlands VVS måtte tidligere på året lukke det tidligere driftsselskab 'Aselskabet'. Men virksomheden fortsætter det gode VVS-arbejde som hidtil.
VVS branchen er hårdt ramt. Og som så mange andre VVS-firmaer, har Højlands VVS i Sorø også kunnet mærke krisen kradse, og har måttet tage konsekvenserne heraf.

Højlands VVS bestod fra start af firmaerne Højlands VVS og Højlands VVS Holdings. I 2011 mistede de dog en af deres største kunder og tabte en del penge på firmaer, som ikke kunne betale. Driftsselskabet kom derfor ud af 2011 med et underskud på 276.227 kr.

- Vi havde fået rettet op på virksomheden, og trimmet den, men det var desværre ikke tilstrækkeligt. Jeg rådførte mig hos både selskabets revisor og advokat. I januar 2012, hyrede vi et eksternt bogholderifirma, til at bogføre op, vedrørende lønninger m.v. Vi kunne desværre ikke se nogen anden udvej end at begære selskabet konkurs, forklarer virksomhedsejer Sonni Højland.

Han valgte derfor pr. 31. januar 2012 at begære driftsselskabet Højlands VVS konkurs ved Skifteretten i Næstved, og blot fortsætte virksomheden Højlands VVS Holdings.

Følelser involveret
- Der gik mange tanker igennem hovedet på mig, da jeg ikke ville give op. Jeg havde selv stiftet firmaet i 2008, og vi havde fået et godt rygte samt renome, siger Sonni Højland.

Sonni vægtede virksomhedens gode navn i lokalområdet højt, og omdøbte derfor driftsselskabet til Aselskabet før konkursen, så VVS-virksomheden kunne fortsætte under samme navn.

Højlands VVS varetager stadig i dag mange forskellige opgaver, med autorisation til både stort og småt inden for VVS, ventilation, gaskedler og pumper, og kundekredsen spænder vidt mellem alt fra privatkunder til Sorø Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093