23948sdkhjf

Bravida overtager konkursramt firmas medarbejdere

En række medarbejdere fra det konkursramte AGIS Fire & Security er blevet ansat hos Bravida Danmark, som dermed sikrer AGIS’ kunder.
Bravida Danmark har ansat tolv funktionærer og et lignende antal montører fra det odenseanske sikringsfirma AGIS Fire & Security, der gik konkurs tidligere på året.

Forud for konkursen var Bravida i forhandlinger om en redning af virksomheden. Men da det ikke lykkedes, valgte man en løsning med ansættelse af en række nøglemedarbejdere med kundekontakt.

- Dermed kunne vi hurtigt hjælpe de kunder, som var kommet i klemme i forbindelse med konkursen, fortæller direktør Søren Frahm fra Bravida Infrastruktur, der også har købt værktøj og andet materiel ud af konkursboet for at kunne opgradere på materielsiden.

Udvidet sortiment og løsninger
AGIS, der tidligere var en del af Tyco International, havde eneret på servicering af en række specifikke og kendte produkter i Danmark, men i forbindelse med konkursen er flere firmaer blevet godkendt bl.a. Bravida. Dermed har Bravida både øget antallet af medarbejdere og virksomhedens sortimentet af produkter og løsninger på brand- og sikringsmarkedet

- Efterfølgende har vi arbejdet målrettet med at kontakte så mange af AGIS’ tidligere kunder som muligt og sikre dem fortsat service på deres løsninger. Både vores nuværende medarbejdere og de tidligere AGIS medarbejdere har arbejdet benhårdt, så vi har fået rigtig mange af de kontaktede kunder i hus, siger Søren Frahm.

Med ansættelsen af de nye medarbejdere er antallet af medarbejdere i Odense afdelingen øget med godt 30 procent, og samtidig har Bravida Fire & Security styrket afdelingens kompetencer og konkurrenceevne.

Blandt de medarbejdere, som er kommet til Bravida Fire & Security i forbindelse med AGIS konkurs, er Lars Muldbak, der har været ansat i AGIS siden 1998 både som projektleder og afdelingsleder. Han er nu ansat som afdelingschef for Bravida Fire & Security Vest i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297