23948sdkhjf

Norconsult køber op - vokser til 500 medarbejdere

Den store rådgivervirksomhed Norconsult udvider forretningen med købet af den rådgivende ingeniørvirksomhed LB Consult. Med opkøbet styrker Norconsult ifølge en meddelelse om handlen sine kompetencer inden for bygherrerådgivning og nærheden til kunderne i Øst- og Sydjylland.

I alt bliver cirka 50 nye medarbejdere med base i Aarhus, Kolding og Grenå en del af rådgivervirksomheden, der vokser til 500 medarbejdere i Danmark.

– Vi kommer samtidig tættere på vores kunder med nye kontorer i Jylland, og så styrker vi vores faglighed inden for bygherrerådgivning. Jeg er overbevist om, at opkøbet vil gavne både medarbejdere og forretning, siger adm. direktør i Norconsult, Thomas Bolding Rasmussen.

Nye mulighed

Hos LB Consult peger Lars Bager, der er stifter og adm. direktør i virksomheden, på fordelene for de ansatte under det nye ejerskab.

– For medarbejderne giver det blandt andet nogle unikke udviklingsmuligheder, da faglig udvikling netop er noget, der vægtes højt i Norconsult, siger Lars Bager.

LB Consult forsætter under eget navn, men vil på sigt komme til at hedde Norconsult.

Køber og sælger 

Norconsult

  • Norconsult er en konsulentvirksomhed med 5.500 ansatte fordelt på omkring 130 kontorer, hovedsageligt i Norden. Virksomheden udfører hvert år en lang række opgaver for private og offentlige kunder inden for byggeri og ejendomme, transport, vedvarende energi, vand og spildevand, industri, miljø, sikkerhed, arkitektur, planlægning og IT. Norconsult er ejet af medarbejderne.
  • Norconsult Danmark A/S beskæftiger efter overtagelsen af LB Consult A/S ca. 500 medarbejdere, som yder rådgivning inden for byggeri, anlæg og life science. Virksomheden har hovedkontor i Herlev samt yderligere kontorer i København, Kalundborg, Aarhus, Aalborg, Viborg og Ballerup og nu også Aarhus, Kolding og Grenå.

LB Consult

  • LB Consult A/S blev grundlagt i 1992 og tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning. Virksomheden har cirka 50 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, Kolding og Grenå.

Sjette overtagelse på seks år

Overtagelsen af LB Consult A/S er den sjette i rækken siden 2017 for Norconsult, og i den periode er virksomheden gået fra 60 til nu 500 medarbejdere i Danmark.

Investeringerne skal ifølge Thomas Bolding Rasmussen bidrage til at sikre fortsat vækst, skabe synergier og styrke fagligheden på tværs af organisationen.

– Der er stor efterspørgsel på vores ydelser, og derfor ser vi fortsat muligheder i at styrke os gennem opkøb – både i dybden og i bredden. Vi tror på, at de bedste resultater skabes, når vi har mange strenge at spille på og arbejder på tværs, så vi kan tilbyde kunderne den allerbedste rådgivning på markedet, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Læs mere om opkøbet på Building Supplys søstermedie Licitationen: Stor rådgiver køber jysk konkurrent med 50 ansatte

Stor rådgiver køber jysk konkurrent med 50 ansatte

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062