23948sdkhjf

Millioner til skolerenoveringer i Nordfyn

Med budgetforliget for 2013-2016 er der afsat 22,5 mio. kr. til renoveringer af skolerne i Nordfyns Kommune.
Partierne i Nordfyns Byråd har nu indgået aftale om budgettet for 2013-2016.

Efter i de seneste år at have fokuseret på at stabilisere og skabe balance i kommunens økonomi, fremhæves det, at der er skabt overskud til at tænke kommunen ind i en sammenhæng, hvor der er rum til at investere i innovations- og udviklingstiltag.

Investeringerne
Udviklingen af Søndersø Bymidte og Hasmark Strandpark er eksempler på investeringer i områder, der har særlig betydning. Derfor er der afsat 2 mio. kr. til den fortsatte udvikling af dem begge.

Der satses yderligere på erhvervsfremme og erhvervsservice i Nordfyns Kommune, udover den kendte aftale med Nordfyns Erhverv. Et tættere samarbejde med Udvikling Fyn betyder, at Nordfyn Erhverv og Nordfyns Kommune skal fastlægge helt konkrete aftaler på de ydelser, som skal understøtte kommunens lokale virksomheders behov. Derfor er der afsat 0,25 mio. kr. til den aftale.

Der investeres i gode rammer for børnene. Der afsættes i de kommende 3 år 22,5 mio. kr. til renovering af skolerne. De fysiske rammer og undervisningsfaciliteter prioriteres højt.

Der sættes ind med energibesparende investeringer i kommunens bygninger. Udover den kontante effekt og et bedre ydre miljø vil det også påvirke positivt på indeklimaet til gavn for vores medarbejdere samt de børn og unge, forældre, ældre, pårørende med flere, der dagligt færdes i kommunens bygninger.

Borgerne skal have adgang til en sund og aktiv fritid. Det betyder, at det aktive motions- og klubliv, der bl.a. leves i og omkring kommunens haller, skal have gode rammer. Derfor er der afsat 1 mio. kr. hvert år frem mod 2016 til renoveringsopgaver i og omkring hallerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078