23948sdkhjf

Anlæg for 51 mio. kr. i Odder

Nye anlægsarbejder tilføres 51 mio. kr. i Odder Kommunes budgetaftale, der netop er blevet vedtaget.
Af de 51 mio. kr., der er afsat til nye anlægsarbejder på budgettet er de 15 mio. kr. afsat på kvalitetsfondsområdet. Det betyder bl.a. renovering af ventilationsanlæggene på flere af kommunens skoler, og Saksild Skole får en ny bygning i stedet for pavillonen. Der er også blevet penge til en kunstgræsbane ved Spektrum Odder.

Den vækststrategi, som byrådet har vedtaget, præger listen over kommende anlægsarbejder. Der er afsat 5 mio. kr. til udmøntning af dele af visionsplanen for VitaPark Odder og 2,5 mio. kr. til næste etape af renoveringen af Polititorvet.

1 mio. kr. skal bruges til forundersøgelser forud for en vestlig forbindelsesvej, og der er afsat 39 mio. kr. på budgettet i de kommende år, så den kan stå færdig i 2016. Der skal laves en udviklingsplan for Hou Havn, trafiklyset ved Kvickly og Løvbjerg skal moderniseres, så trafikken kan afvikles mere glidende, og der er afsat penge til stier.

Endelig rummer budgettet en række traditionelle anlægsarbejder i form af renoveringer af veje, fortove of cykelstier osv., men der er også afsat penge til energi- og klimatiltag.

Samtlige 19 byrådsmedlemmer i Odder Kommune står bag budgettet for 2013-2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125