23948sdkhjf

Skoleombygning over et år forsinket

Ombygningen af Skolegades Skole i Børnderslev er igen rykket. Forventningen er nu, at skolen kan tages i brug inden jul. Dermed er projektet forsinket mere end et år.
Efter at være ramt af flere forsinkelser kan man nu se enden på ombygningen af Skolegades Skole i Brønderslev.

Skolens nye fagfløj mangler at blive bygget færdig, ligesom skolegården også skal færdiggøres.

- Det går fremad, men langsommere end vi havde håbet. Belægningen i skolegården har været stoppet, fordi der var problemer med en mur mellem en nabo og skolen, som har været usikker. Vi fandt ud af det, fordi nogen havde kørt på et hjørne af den. Vi kunne faktisk skubbe den, så den rokkede en lille smule, fortæller bygningskonsulent i Brønderslev Kommune, Sif Rasmussen, til Nordjyske.dk.

Det nødvendige punktfundament under muren, der har givet problemer, ventes ifølge avisen at være færdigt i uge 40. Belægningsarbejdet skulle så kunne gå i gang i uge 41.

Skoleprojektet har tidligere på året været forsinket af uoverensstemmelser mellem kommunen og rådgiveren på projektet, arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll på grund af en prisstigning på projektet på fire mio. kr. Ligeledes satte en tvist mellem kommunen og en ventilationsentreprenør arbejdet i stå i en periode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078