23948sdkhjf

Nyt administrationscenter til 300 mio. kr. i Skanderborg

I Skanderborg Kommunes aftale for budget 2013 er der fundet plads til et nyt administrations- og idrætscenter på Fælleden i Skanderborg.
Byggeriet omfatter et fælles center for idræt, større indendørs musik- og kulturevents, kommunens administration, gerne politiets administration og private firmaer inden for erhverv, der er beslægtede med de fag, som kommunens administration rummer.

Dobbelthallen skal i det daglige fungere som to almindelige træningshaller, der til større arrangementer kan omdannes til opvisningshal, teater, koncerter, udstillinger og stormøder med faciliteter til ca. 2.000 gæster, herunder VIP faciliteter.

Centret, der skal være et miljømæssigt bæredygtigt byggeri med fokus på mindre energiforbrug, samler den kommunale administrationen, som i dag er spredt på syv adresser.

Fælledprojektet udbydes med en maksimal pris på 300 mio. kr. for det samlede projekt.

Vælger model næste år
I udbudsmaterialet beder Skanderborg Kommune om to tilbud. Et tilbud på det samlede projekt og et tilbud som ikke indeholder de funktioner, der i dag ligger på Bakkedraget i Hørning.

På baggrund af en totaløkonomisk vurdering omfattende pris på byggeriet med eller uden en eventuel faseopdeling, rationaler ved at medtage hele administrationen på Fælleden, frigivelse af deponering og fremtidige effektiviseringsgevinster, beslutter Skanderborg byråd i 2013, om det fulde projekt skal gennemføres eller om funktionerne fra Bakkedraget skal udelades i første omgang.

Udelades funktionerne på Bakkedraget forpligter Byrådet sig til, senest primo 2014, på at vurdere om og i givet fald hvornår disse funktioner kan føjes til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141