23948sdkhjf

Tømrermester sælger forretningen

Indehaver af Ole Olesen Eftf. Iversen’s Montage, Per Iversen, overtager pr. 1. oktober tømrer- og snedkermester Vagn Larsens forretning i Sdr. Vium.
Efter 17 år som selvstændig har tømrer- og snedkermester Vagn Larsen valgt at sælge forretningen af helbredsmæssige grunde. Det skriver ugeavisen.dk.

Tre af firmaets seks ansatte, to svende og en lærling, fortsætter i det nye firma, der nu får navnet Vagn Larsens Eftf. Iversen Montage efter den nye ejer, køkkenmontør samt tømrer- og snedkermester Per Iversen.

Lærling skabte kontakten
Per Iversen, har siden 2010 har været indehaver af forretningen Ole Olesen Eftf. Iversen’s Montage. Han kom i kontakt med Vagn Larsen af en pudsig omvej:

- Derefter har jeg så kørt både montering og tømrerforretningen videre indtil nu. Så en dag kom Vagns lærling og spurgte, om han kunne udstå resten af sin læretid her, da Vagn ville holde. Så tog jeg kontakt til Vagn, som jeg ikke kendte i forvejen, og er nu glad ved at overtage en sund forretning, som herude vil komme til at hedde Vagn Larsens Eftf. Iversen Montage og, at Vagn vil fortsætte som kontaktmand, forklarer Per Iversen til ugeavisen.dk og fortsætter:

- Jeg har i dag en forretning efter overtagelsen med 12-13 ansatte og vil betjene kunder i lokalområdet, både gamle og nye.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078