23948sdkhjf

Storleverandør til erhvervsdomicil i Esbjerg

Efter et par års adskillelse er Intego tilbage som leverandør af el-tekniske services på domicilbygningen på Energivej 20 i Esbjerg.
I dag huser det 3.100 m² store domicil kompensator-producenten Shape Tech, som allerede før indflytning tog kontakt til Intego for at trække på virksomhedens kendskab til både bygningen og de eksisterende installationer.

Tidligere husede den store erhvervsbygning en bilforhandler, og dengang var det Intego, der som servicepartner stod for gennemførelsen af det omfattende installationsarbejde. Da forhandleren flyttede ud, stod bygningen tom, men selv flere år senere kan et veludført arbejde bane vejen for det næste. Da de nye lejere - Shape Tech - flyttede ind, blev Intego nemlig endnu engang inviteret til at byde ind på installationsopgaven.

Gamle mærkesedler førte til genforening
Inden Shape Tech satte underskrift på lejeaftalen, ville de sikre sig den fornødne viden om bygningens installationer.

- Vi blev kontaktet af Shape Tech, som var blevet bekendt med vores installationsarbejde af pudsige omveje, fortæller Elvin Engelund, projektleder hos Intego.

I forbindelse med besigtigelsen af ejendommen blev Shape Tech opmærksom på nogle mærkesedler med Integos logo på, og fik af udlejer bekræftet, at Intego tidligere havde været installationspartner i huset.

Strøm til produktionen
Opgaven bestod i at lave el-installationer til Shape Techs mange produktionsmaskiner. Projektet blev startet op i december 2011, og afsluttet ca. fem måneder senere,

I perioden var Intego repræsenteret på lokationen ad forskellige omgange og trådte ligeledes til med hjælp til de ekstra serviceopgaver, som løbende kom til efter projektets opstart. Desuden varetog Intego etableringen af nye lysinstallationer og nye belysninger i værksteder og administration for bygningens ejer.

Kendskab vigtigt for valget
Hos Shape Tech er man rigtig godt tilfredse med det arbejde, som Intego har udført i det nye domicil.

- Det har været et godt og meget professionelt samarbejde. Vi valgte Intego blandt andet fordi, at de gav et velfunderet og økonomisk rentabelt tilbud, og desuden betragtede vi det som en væsentlig fordel, at virksomheden i forvejen havde indgående kendskab til såvel bygningerne som de eksisterende installationer, fortæller Sven Holmgaard, ansvarlig for Teknik og Sikkerhed hos Shape Tech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203