23948sdkhjf

Horsens vil tiltrække investorer

Budgetaftalen 2013 i Horsens Kommune indeholder millioner til institutions- og halbyggeri. Hvordan flere investorer kan trækkes til byen indgår også i aftalen.
På anlægssiden er der afsat 14 mio. kr. til at opføre en ny hal 2 med tilhørende omklædningsfaciliteter ved Torstedshallen, som dermed bliver en dobbelthal. Den konkrete udformning drøftes med den lokale initiativgruppe.

Finansieringen kommer fra 14 mio. kr., som tidligere var afsat til en renovering af Torstedhallen. Renovering af den eksisterende hal drøftes igen i forbindelse med budgetlægning 2014

Til institutioner er afsættes 20 mio. kr. til etablering og driftsoptimering af en ny institution i Dagnæs. Institutionen finansieres af 17 mio. kr. afsat i 2012 og 2013 til institutionsbyggeri på Sønderbro og 3 mio. kr., der afsættes som del af budgettet for 2013.

Fokus på investorer
I Budgetaftalen er der også fokus på at tiltrække flere investorer. Til formålet skal der afholdes en investorkonference for pensionskasser, entreprenører, ejendomsudviklere o.l. Her skal der sættes fokus på blandt andet fokus på havnen og den tidligere slagterigrund ved banegården.

Et forslag til gennemførsel af investorkonferencen forelægges Økonomiudvalget.

Budgetaftalen er indgået mellem Socialdemokraterne, Venstre, SF, Dansk Folkeparti, Det konservative Folkeparti samt De Radikale og Liberal Alliance. Dermed står samtlige syv partier i Horsens Byråd bag budgetaftalen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.623